SZOLGÁLTATÁS műanyag nyílászárók Budapest

Nyílászárók cseréje, az INGYENES felméréstől kezdve a teljes körű helyreállításig, beleértve a kőműves munkát is.

Magyarországon nem is olyan egyszerű a műanyag nyílászárók cseréje, hisz számtalan cég hirdeti magát, de annál kevesebb az olyan köztük aki kompletten el is végzi a felvállalt munkát. Szakmai pályafutásom alatt számos esetben találkoztam konkurens cégek ajánlatával, amelyek nagyon kecsegtető árfekvésük miatt elnyerték a megrendelők tetszését, de a munka el végeztével kiderült, hogy csak a régi nyílászáró bontása, az új beszerelése illetve a párkányok elhelyezése volt benne az árban. Gondolom pereskedni és ráfizetni Ön sem szeretne.

A nyílászárók cseréje nem egy olyan árfekvésű szolgáltatás, amit bármikor megismételhet, ha Ön rosszul  dönt.


Szeretném figyelmébe ajánlani, amit cégünk kínál Önnek!

  • Ingyenes helyszíni felmérés, amely teljesen költség és kötelezettség mentes.
  • Ingyenes szakmai tanácsadás.
  • Ingyenes árajánlat készítés akár 3D-ben is.
  • Ingyenes pályázatírás.
  • Nyílászárók értékesítése, bontása, beépítése.
  • A régi ablakok bontási felületének teljes körű helyreállítása tégla és panel épület esetében is.
  • Párkányok és könyöklők elhelyezése.
  • Ingyenes törmelék és bontott nyílászáró elszállítás.
  • Árnyékolástechnikai termékek értékesítése és beszerelése.
  • Biztonsági ajtók értékesítése és komplett beszerelése.

 

nyílászárók cseréje -garancia-budapest

A nyílászárók esetében 10 év teljes körű garanciát vállalunk valamint a beépítésre a törvényben meghatározott 12 hónapot, melyet garancia levél formájában, a beépítést követően a minősítési tanúsítvánnyal együtt adunk át megrendelőinknek.


„Nem kell szakértőnek lennie ahhoz, hogy magabiztosan irányítsa a nyílászáró csere egész folyamatát, hiszen arra ott vannak a valódi szakértők. Az Ön feladata csupán az, hogy jó kezekbe adja a megbízást, pontosan ehhez nyújtok segítséget szolgáltatásaimmal és tapasztalataimmal.”
VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 2.4/5 (8 votes cast)
VN:F [1.9.22_1171]
Rating: +2 (from 4 votes)
SZOLGÁLTATÁS műanyag nyílászárók Budapest, 2.4 out of 5 based on 8 ratings
 

.


Megbízhatóság, pontosság, tisztaság! - Lakások, családi házak, intézmények, társasházak, irodák, üzlethelyiségek takarítását vállaljuk Budapest és környékén már 5000 Ft-tól.

Lakástakarítás Budapesten

Megbízhatóság, pontosság, tisztaság! - Lakások, családi házak, intézmények, társasházak, irodák, üzlethelyiségek takarítását vállaljuk Budapest és környékén már 5000 Ft-tól.

Budapest és környékén vállaljuk lakások, családiházak, társasházak, intézmények, irodák, üzlethelyiségek és éttermek takarítását. Legyen szó napi takarításról, nagytakarításról vagy bármilyen egyéb igényről. Mi nem félünk a speciális esetektől sem. Állatbarát takarítóink szívesen segítenek különleges igények kielégítésében, összejövetelek, gyerekzsúr, felújítás vagy házépítés utáni takarításban is. Forduljon hozzánk bizalommal és mi szívesen segítünk.

Webfelügyelet.hu az Ügyfélszolgálat