Szúnyogháló budapest

Mobil szúnyogháló (mozgatható):

Könnyen kezelhető, kis helyigényű, önálló rugós, mozgatható változat. Nagy előnye, hogy használata után a háló egy mozdulattal “eltüntethető”.  A lefutósínben a háló két kefe között helyezkedik el, így 100%-os védelmet nyújt a mindenféle rovar ellen. Tokja 5 x 5 cm-es.

A rovarvédő háló tartószerkezete – az acélrugó kivételével – alumíniumból készül, felülete alapáron fehér vagy barna. Alapszínben, 3 féle fa-színben kapható, de 10%-os felárral bármilyen RAL színben elkészíthető. A gyakoribb, fentről lehúzható változat mellett az elsősorban ajtóknál alkalmazott vízszintesen mozgatható típus is választható.

mobil és fix szúnyoghálók Budapest

Mozgatható szúnyoghálók Budapest

Fixen szerelt rovarháló:

A fix szúnyoghálók felszerelése elsősorban ablakokra ajánlott. Rögzítése csavarkötésekkel történik. Alapáron fehér vagy barna kerettel szereljük, de egyedi igény esetében más színű keret is választható. Az antracit szürke üvegszálas háló hosszú élettartamú, alig észrevehető, az erős időjárási ingadozásoknak (tartós erős napsütés ill. téli hideg) is ellenálló.

Az árnyékoló berendezésekkel együtt ma már gyakran rendelnek cégünktől szúnyoghálót. Ezzel két legyet (szúnyogot) üthet egy csapással :) , praktikus és egyszerű megoldás a rovarok kívül tartására.
A szúnyoghálók kivitele változatos. Rolós szerkezete szerelhető redőnybe , önálló tokozatban függőleges vagy vízszintes mozgatással. Felhelyezhetünk az ablaknyílásokra fix mezejű szúnyoghálót kerettel, de erős speciális alumínium szerkezettel lengő vagy elhúzható ajtót, ablakot is készíthetünk. Frappáns megoldás a 300mm széles szalagokból összeállított szúnyogháló szalagfüggöny.

Fix szunyoghalo Budapest

Fix szúnyoghálók

VN:D [1.9.22_1171]
Rating: 3.6/5 (5 votes cast)
VN:F [1.9.22_1171]
Rating: +1 (from 1 vote)
Szúnyogháló budapest, 3.6 out of 5 based on 5 ratings
 

.


Szerelés, javítás, csere, beszerelés – kedvező áron

Árnyékolástechnika Budapest

Szerelés, javítás, csere, beszerelés – kedvező áron

Redőny javítás, vagy zsalúzia beszerelés? Mi minden munkálatot elvégzünk, amelyek az árnyékolástechnikához köthetőek. Sürgős esetekben gyorsan kiszállunk és javítunk. Precízen és megbízhatóan dolgozunk, jó minőségben. Tegyen próbára minket!

Webfelügyelet.hu az Ügyfélszolgálat