Ablakszigetelés Budapest

Azoknak a vásárlóinknak az IGÉNYEIT is szeretnénk kielégíteni energimegtakarítás szempontjából , akiknek nem adatik meg a ablakcsere lehetősége, elsősorban anyagi okokból.

A hő elszökik!

Hő elszökik -Ablakszigetelés Budapest

Létezik egy hatékony és költségtakarékos módszer: bemarásos svéd technológiájú ablakszigetelés. Az ablakszigetelés hatásos megoldás nyílászárók, ablakok, ajtók, utólagos korszerűsítésére. A szigetelt nyílászárók nem engedik be a port, a szmogot , kint tartják a hideget és bent tartják az értékes meleget. Ezáltal javul a közérzetünk és hőérzetünk. Óvjuk egészségünket a huzattól és a szmogtól.

Az ablakszigetelés elenyésző árfekvés miatt, töredéke a nyílászáró csere összegének, ezáltal 2-3 éven belül megtérül fűtésköltsége a megtakarításaiból. Ne hagyja elszökni a hőt, ne az utcát fűtse, takarítson meg PÉNZT ablakszigeteléssel. (20-30% fűtés megtakarítás.)

Ablakszigeteléssel 20-30% megtakarítás Budapest

A svéd ablakszigetelési technológia

Az egyik legjobb ablakszigetelési eljárás a svéd bemarásos módszer. Egy erre a célra kialakított marógéppel (amely porelszívóhoz van kapcsolva és ezáltal nem hagy maga után koszt) az ablakszárnyba, ajtónál pedig a tokba marunk egy 3mm széles és 7-8mm mély nútot (árkot). A nútba ezután egy olyan szilikon gumiszigetelést helyezünk el, amely kifejezetten erre a célra kialakított. A becsukás során a szigetelő gumi kitölti a hézagokat és ezáltal szigeteli az ablakot.

Képek a szigetelés kinézetéről és működéséről:

A szigetelés működése

A szigetelés működése

Utólagos ablak szigetelés profilok

Utólagos ablak szigetelés profilok

Amire figyelni kell

A szilikon gumit nem szabad az ablakkal együtt lefesteni , mert ez esetben elveszti rugalmasságát és garanciáját. Festésnél a szigetelő anyagot ki kell venni az ablakból vagy ajtóból, majd festés után visszahelyezni. A wc és a fürdőszoba ablakot nem érdemes szigetelni a szellőzés megtartása miatt. Nem érdemes olyan ablakot szigetelni amely el van korhadva.

Garancia

A szigetelő anyagra: 7év.

Az elvégzett munkára a jogszabályban előírt:  1 év.

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 2.7/5 (3 votes cast)
VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0 (from 0 votes)
Ablakszigetelés Budapest, 2.7 out of 5 based on 3 ratings
 

.


Webfelügyelet.hu az Ügyfélszolgálat