Ablakszigetelés Budapest

Azoknak a vásárlóinknak az IGÉNYEIT is szeretnénk kielégíteni energimegtakarítás szempontjából , akiknek nem adatik meg a ablakcsere lehetősége, elsősorban anyagi okokból.

A hő elszökik!

Hő elszökik -Ablakszigetelés Budapest

Létezik egy hatékony és költségtakarékos módszer: bemarásos svéd technológiájú ablakszigetelés. Az ablakszigetelés hatásos megoldás nyílászárók, ablakok, ajtók, utólagos korszerűsítésére. A szigetelt nyílászárók nem engedik be a port, a szmogot , kint tartják a hideget és bent tartják az értékes meleget. Ezáltal javul a közérzetünk és hőérzetünk. Óvjuk egészségünket a huzattól és a szmogtól.

Az ablakszigetelés elenyésző árfekvés miatt, töredéke a nyílászáró csere összegének, ezáltal 2-3 éven belül megtérül fűtésköltsége a megtakarításaiból. Ne hagyja elszökni a hőt, ne az utcát fűtse, takarítson meg PÉNZT ablakszigeteléssel. (20-30% fűtés megtakarítás.)

Ablakszigeteléssel 20-30% megtakarítás Budapest

A svéd ablakszigetelési technológia

Az egyik legjobb ablakszigetelési eljárás a svéd bemarásos módszer. Egy erre a célra kialakított marógéppel (amely porelszívóhoz van kapcsolva és ezáltal nem hagy maga után koszt) az ablakszárnyba, ajtónál pedig a tokba marunk egy 3mm széles és 7-8mm mély nútot (árkot). A nútba ezután egy olyan szilikon gumiszigetelést helyezünk el, amely kifejezetten erre a célra kialakított. A becsukás során a szigetelő gumi kitölti a hézagokat és ezáltal szigeteli az ablakot.

Képek a szigetelés kinézetéről és működéséről:

A szigetelés működése

A szigetelés működése

Utólagos ablak szigetelés profilok

Utólagos ablak szigetelés profilok

Amire figyelni kell

A szilikon gumit nem szabad az ablakkal együtt lefesteni , mert ez esetben elveszti rugalmasságát és garanciáját. Festésnél a szigetelő anyagot ki kell venni az ablakból vagy ajtóból, majd festés után visszahelyezni. A wc és a fürdőszoba ablakot nem érdemes szigetelni a szellőzés megtartása miatt. Nem érdemes olyan ablakot szigetelni amely el van korhadva.

Garancia

A szigetelő anyagra: 7év.

Az elvégzett munkára a jogszabályban előírt:  1 év.

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 5.0/5 (1 vote cast)
VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0 (from 0 votes)
Ablakszigetelés Budapest, 5.0 out of 5 based on 1 rating
 

.


Ha megbízható és profi duguláselhárítással is foglalkozó vízszerelőre van szüksége, aki gyorsan orvosolja a problémát, keressen minket bátran!

Vízszerelő - Vízszerelés éjjel-nappal.

Ha megbízható és profi duguláselhárítással is foglalkozó vízszerelőre van szüksége, aki gyorsan orvosolja a problémát, keressen minket bátran!

Vízvezeték szerelőt keres Budapesten, vagy a közelében? Csőtörés miatt azonnali segítségre van szüksége? Problémája van a bojlerrel, vagy segítségre lenne szüksége mosógép, vagy mosogatógép bekötéséhez? Esetleg felújítást tervez és szeretne új csapokat, zuhanytálcát, kádat beszerelni? Vízvezeték szerelés szolgáltatásainkkal segítségére leszünk. Csak hívjon minket telefonon, vagy írjon üzenetet nekünk! Vállaljuk csőtörések, csőrepedések szivárgások elhárítását is.

Webfelügyelet.hu az Ügyfélszolgálat