Műanyag ajtók Budapest

Műanyag Nyílászárók Műanyag Ajtók

5 pontos záródás MABISZ ENGEDÉLLYEL !

Tartozéka:

Szerelt fehér portál biztonsági kilincs, átmenőcsavarral, biztonsági zárbetéttel.

Szerkezeti felépítés:

A Műanyag Ajtó a sarkakon hegesztett, a CRP merevítés biztosítja a megbízható és hosszantartó működést! Panel: 24mm teljes vastagságú, 1,5-1,5mm vastag kétoldali Finessa PVC lemez borítással, extrudált poliuretán hab szigeteléssel.

Tömítés:

Körbefutó szürke gumitömítés, szinte észrevehetetlen.

Vasalat:

Alap esetben 5 pontos gombafejes ajtózárral, 3 db 3D erősített ajtópánttal, 35mm magas hőhídmentes alumínium küszöbbel. A Műanyag Ajtó -hoz választható MABISZ minősített, vagy akár elektromos nyitású zártesttel is.

Üvegezés:

Üveges panelek esetében az üvegszerkezet 4-12-4 mindkét oldalon katedrál üveggel. Az alap üveg a csincsilla, de választható más üveggel is: gríz, felhő, fatörzs, delta, kura, flemish…. Csincsillától eltérő üvegezés esetén egyedi árképzés.

Felületkezelés:

A Műanyag Ajtó szerkezetek alapszíne a fehér (RAL 9016) – selyemfényű fehér. De ettől eltérő szín is választható felár ellenében. Színtartósságára 7 év garanciát vállalunk.

Műanyag Nyílászárók Műanyag Ajtók

Méretek:

Minimum bejárati ajtószélesség: 860 mm

Minimum fix oldalvilágító szélesség: 400 mm

Nyithatóság:

jobbra nyíló

balra nyíló

aszimmetrikusan kétfelé nyíló

kifele nyíló

Minta képek a műanyag ajtókról:

Kattintson a képre a nagyobb méretért! Megrendeléskor hivatkozzon a kép sorszámára az ajtó azonosításának megkönnyítése érdekében!

Az Önnek leginkább megfelelő Műanyag Ajtó kiválasztásához kérje munkatársunk segítségét! Ingyenes árajánlat kérés, helyszíni felmérés kéréséhez küldje el igényét a kapcsolat űrlapunkon keresztül, vagy keressen minket elérhetőségeinken!

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 5.0/5 (3 votes cast)
VN:F [1.9.22_1171]
Rating: +1 (from 1 vote)
Műanyag ajtók Budapest, 5.0 out of 5 based on 3 ratings
 

.


Antik bútor felújítás, restaurálás, Styl bútor javítás

Műbútorasztalos

Antik bútor felújítás, restaurálás, Styl bútor javítás

Antik bútorok, intarziás bútorok és styl bútorok felújításával, javításával, restaurálásával foglalkozom, 40 év szakmai gyakorlattal. Kizárólag korhű anyagokat és munkamódszert használok, amikor antik és styl bútor javításról van szó.

Webfelügyelet.hu az Ügyfélszolgálat