Műanyag ajtók Budapest

Műanyag Nyílászárók Műanyag Ajtók

5 pontos záródás MABISZ ENGEDÉLLYEL !

Tartozéka:

Szerelt fehér portál biztonsági kilincs, átmenőcsavarral, biztonsági zárbetéttel.

Szerkezeti felépítés:

A Műanyag Ajtó a sarkakon hegesztett, a CRP merevítés biztosítja a megbízható és hosszantartó működést! Panel: 24mm teljes vastagságú, 1,5-1,5mm vastag kétoldali Finessa PVC lemez borítással, extrudált poliuretán hab szigeteléssel.

Tömítés:

Körbefutó szürke gumitömítés, szinte észrevehetetlen.

Vasalat:

Alap esetben 5 pontos gombafejes ajtózárral, 3 db 3D erősített ajtópánttal, 35mm magas hőhídmentes alumínium küszöbbel. A Műanyag Ajtó -hoz választható MABISZ minősített, vagy akár elektromos nyitású zártesttel is.

Üvegezés:

Üveges panelek esetében az üvegszerkezet 4-12-4 mindkét oldalon katedrál üveggel. Az alap üveg a csincsilla, de választható más üveggel is: gríz, felhő, fatörzs, delta, kura, flemish…. Csincsillától eltérő üvegezés esetén egyedi árképzés.

Felületkezelés:

A Műanyag Ajtó szerkezetek alapszíne a fehér (RAL 9016) – selyemfényű fehér. De ettől eltérő szín is választható felár ellenében. Színtartósságára 7 év garanciát vállalunk.

Műanyag Nyílászárók Műanyag Ajtók

Méretek:

Minimum bejárati ajtószélesség: 860 mm

Minimum fix oldalvilágító szélesség: 400 mm

Nyithatóság:

jobbra nyíló

balra nyíló

aszimmetrikusan kétfelé nyíló

kifele nyíló

Minta képek a műanyag ajtókról:

Kattintson a képre a nagyobb méretért! Megrendeléskor hivatkozzon a kép sorszámára az ajtó azonosításának megkönnyítése érdekében!

Az Önnek leginkább megfelelő Műanyag Ajtó kiválasztásához kérje munkatársunk segítségét! Ingyenes árajánlat kérés, helyszíni felmérés kéréséhez küldje el igényét a kapcsolat űrlapunkon keresztül, vagy keressen minket elérhetőségeinken!

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 5.0/5 (3 votes cast)
VN:F [1.9.22_1171]
Rating: +1 (from 1 vote)
Műanyag ajtók Budapest, 5.0 out of 5 based on 3 ratings
 

.


Webfelügyelet.hu az Ügyfélszolgálat