Hat kamrás OVLO műanyag ablak (ÚJ!)

Újdonság a műanyag ablak piacon a hatkamrás OVLO műanyag nyílászáró. Modern felépítésének és kialakításának köszönhetően megfelel a legmagasabb vásárlói és mérnöki elvárásoknak is.

 

Hat kamrás OVLO műanyag ablak akció

Kattintson a képre az akció részleteiért!

Egyesíti a legjobb minőséget az esztétikával, a tartóssággal, a biztonsággal és a kényelemmel.

Az OVLO nyílászárók egy magasabb osztályú profilt képviselnek, kombinálva az elérhető legvonzóbb árral.

Szerkezet jellemzői:

6 légkamrás, 80mm-es profilvastagságú műanyag nyílászáró rendszer, domború szárnyprofillal, hőhídmentes kialakítással, horganyzott (rozsda és időjárás álló) zártszelvény merevítéssel, nagy rugalmasságú EPDM tömítéssekkel, kívül-belül fekete vagy világos szürke színben.

Vasalatok:

A Német gyártmányú SIEGENIA AUBI több ponton záródó biztonsági vasalat a hibásműködtetés-gátlóval és vasalati résszellőzéssel biztosítja a tartósságot. Kiemelés-gátlóval szerelve a biztonságos otthonért.

Üvegezés:

Ug=1,0 W/m2K, 4Low-e/16argon/4float üvegezéssel. Ezzel 20% fűtési költséget is megtakaríthat, csak az üvegezéssel.

Általános jellemzők:

- A hatkamrás 80 mm-es beépítési mélységű műanyag ablak (ez 15% nagyobb mint a piaci átlag méret) jelentősen növeli az ablak hőszigetelési képességét.
- Az ablak belső kamraszerkezetének, a szigetelő elemeknek és a hőszigetelt üvegnek köszönhetően jelentősen csökkenthető a hőveszteség.
- A megerősített nagy kamrája garantálja a megfelelő statikát még nagy méretek esetében is.
- Esztétikus és szinte láthatatlan, világosszürke üveg menti tömítés.
- Az ablakok légmentes és biztos záródását a rendkívüli tartós és modern EPDM tömítések biztosítják.
- A teljesen zárt szerkezet, a finom lekerekítések elegáns megjelenést ad a nyílászárónak.
- Német SIEGENIA AUBI vasalatrendszer tartósságot és magas szintű biztonságot nyújt.

Az OVLO műanyag ablak egyedülállóan stílusos lekerekített formáival a kifinomult ízlésű vásárlói igényeknek is megfelel, ez a dizájn a hölgyek kedvence minden országban.

Ellenáll a szennyezéseknek és a légköri hatásoknak, könnyen karbantartható, tisztítása egyszerű. Makulátlan fehér és briliáns csillogását a legjobb minőségű PVC biztosítja.

Semleges üvege megakadályozza az úgynevezett “Piszkos függöny” hatást.

Az európai gyártású OVLO műanyag ablak Lengyelországi gyártó üzeme elismerten “zöld” technológiát alkalmaz, valamint elérhetőek a garanciális hibák esetén. Szemben a gyakran silány minőségű kínai nyílászárokkal, amik olcsóbbak ugyan valamennyivel, de garanciális cseréjük szinte lehetetlen.

Átlagon felüli, 80 mm szélessége és a 6 kamrás technológia garantálja Önnek a csendes és meleg otthont.
Tartós, masszív kialakítás és a gondosan kiválasztott szerelvények és üvegezés együtt nyújtják a biztonságot Önnek és szeretteinek.

Választható színek az Avantgarde OVLO nyílászárókhoz:

 

ovlo-muanyag-ablak-szinek

Szín felárak:
- egyoldalt színes : +20 %
- kétoldalt színes : +40 %.

Kérjen árajánlatot minél hamarabb, ne maradjon le egy ilyen lehetőségről!

 

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 3.4/5 (16 votes cast)
VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0 (from 4 votes)
Hat kamrás OVLO műanyag ablak (ÚJ!), 3.4 out of 5 based on 16 ratings
 

.


Megbízhatóság, pontosság, tisztaság! - Lakások, családi házak, intézmények, társasházak, irodák, üzlethelyiségek takarítását vállaljuk Budapest és környékén már 5000 Ft-tól.

Lakástakarítás Budapesten

Megbízhatóság, pontosság, tisztaság! - Lakások, családi házak, intézmények, társasházak, irodák, üzlethelyiségek takarítását vállaljuk Budapest és környékén már 5000 Ft-tól.

Budapest és környékén vállaljuk lakások, családiházak, társasházak, intézmények, irodák, üzlethelyiségek és éttermek takarítását. Legyen szó napi takarításról, nagytakarításról vagy bármilyen egyéb igényről. Mi nem félünk a speciális esetektől sem. Állatbarát takarítóink szívesen segítenek különleges igények kielégítésében, összejövetelek, gyerekzsúr, felújítás vagy házépítés utáni takarításban is. Forduljon hozzánk bizalommal és mi szívesen segítünk.

Webfelügyelet.hu az Ügyfélszolgálat