Műanyag, alumínium Redőny Budapest

Újtípusú Külső tokos Műanyag redőny:

Redőnyök alkalmazási területei:

Ablakok ajtók hő ill. hangszigetelése, betörés elleni védelem. Télen megőrzi az épület melegét, nyáron nem engedi át a nap sugarait az épületbe, védi a bent lévő bútorzatot növényzetet. A külsőtokos műanyag redőnyök a legkeresettebbek a kedvező ár miatt. A redőnyöket 15 féle színben készítjük rozsdamentes tokszerkezetbe szereljük, védőfóliával látjuk el. Fehér vagy barna színben gyártjuk a tokokat, de kívánság esetén bármilyen RAAL színben színtereztetni tudjuk a tokokat ill. a lefutó lábszerkezetet.

A redőnyöket hőszigetelt alumínium léccel is készítjük, szintén nagy színválasztékban Kérés esetén motorizált változatban is tudjuk szállítani ill. különböző érzékelőkkel (szél, fény) látjuk el. A hőszigetelt redőnyök akár 20%-os energia-megtakarítást is eredményezhetnek  illetve a biztosítótársaságok elvárásainak is megfelelnek.

Jó minőségű redőny Budapest

Jó minőségű redőny Budapest

Kedvező ár-érték aránya miatt a legkeresettebb termékünk. A műanyag redőny az alumínium, jó minőségű “másolata”, acél tengellyel, acél csapággyal, alumínium tokvéggel, zajcsökkentő betétes lefutóval. Szinte bárhova felszerelhető utólag is.

A hőszigetelést a palástja és a nyílászáró közötti légrés biztosítja. Gondos szereléssel hosszú élettartamú, megbízhatóan működő megoldás. Leengedve teljes sötétséget, a könnyű szerkezet pedig egyszerű mozgatást biztosít.

A 37 mm-es redőnylécek több színben választhatók, bár műanyagból igazán a fehér színt javasoljuk. A többi szín Uv stabilizáltsága még nem tökéletesen megoldott ezért színvesztés, erős napsütés hatására a sötét színű lamellák eldeformálódása előfordulhat.

A  tok gyárilag színterezett, védőfóliával borított a gyártás és szerelés közben előforduló sérülések elkerülése érdekében. A minőségi alkatrészek mellet a lefutósín 54×22 mm méretű, zajcsökkentő betétet tartalmaz. A legnagyobb gyártható szélesség 180 cm.

Mozgatása történhet 16 mm széles gurtnival vagy szükség esetén 8 mm átmérőjű zsinórral. Nem motorizáljuk.

Virtuális színválasztó, próbálja ki!

Kattintson a képen a színekre a redőny és a tok átszínezéséhez!

Szúnyoghálóval szerelt

A műanyag redőny beépített szúnyoghálóval kiegészített változata. A jó minősége és a kedvező ár-érték aránya miatt az egyik legkeresettebb termékünk. Az alumínium redőny műanyag, jó minőségű “másolata”, acél tengellyel, acél csapággyal, alumínium tokvéggel, zajcsökkentő betétes lefutóval. Szinte bárhova felszerelhető utólag is.

A hőszigetelést a redőny palástja és a nyílászáró közötti légrés biztosítja. Gondos szereléssel hosszú élettartamú, megbízhatóan működő megoldás. A redőny leengedve teljes sötétséget, a könnyű szerkezet egyszerű mozgatást, a szúnyogháló pedig nyugodt pihenést biztosít.

A 37 mm-es redőnylécek több színben választhatók, bár műanyagból igazán a fehér színt javasoljuk. A többi szín Uv stabilizáltsága még nem tökéletesen megoldott ezért színvesztés, erős napsütés hatására a sötét színű lamellák eldeformálódása előfordulhat.

A redőny tok gyárilag színterezett, védőfóliával borított a gyártás és szerelés közben előforduló sérülések elkerülése érdekében. A minőségi alkatrészek mellet a redőny lefutósín 54×46 mm méretű, zajcsökkentő betétet és a szúnyoghálónál kefés betétet tartalmaz. A redőny lamellái és a szúnyogháló dupla lefutósínben, egymástól függetlenül is mozgathatók.

Mozgatása történhet 16 mm széles gurtnival vagy szükség esetén 8 mm átmérőjű zsinórral. Nem motorizáljuk.

Műanyag redőny lamella színválaszték

Alumínium redőny

Az alumínium redőny legfontosabb tulajdonsága a hosszú élettartam, emellett igen jó hőszigeteléssel is rendelkezik. Mechanikai védelmet nyújt, – feltolásgátlóval felszerelve – nehezíti az esetleges külső behatolásokat. Nagyobb felületek esetén is használható, hiszen a lamellák nagy fesztávok esetén sem hajlanak be.

A hőszigetelést a redőny palástja és a nyílászáró közötti légrés biztosítja. Gondos szereléssel hosszú élettartamú, megbízhatóan működő megoldás. A redőny leengedve teljes sötétséget, príma áttételezése pedig egyszerű mozgatást biztosít.

A 37 mm-es redőnylécek alapszínként 5, felárasan 15 színben választhatók, létezik famintás kivitelben is.

A redőny tok és lefutósín gyárilag szinterezett, védőfóliával borított a gyártás és szerelés közben előforduló sérülések elkerülése érdekében. A minőségi alkatrészek mellet a redőny lefutósín 54×22 mm méretű, kefés zajcsökkentő betétet tartalmaz. A legnagyobb gyártható szélesség 300 cm 37 mm-es lamellával. Nagyobb szélesség esetén magasabb redőny lamella használata szükséges. Igény esetén világító ill. szellőzőprofil is rendelhető hozzá.

Mozgatása történhet 16 mm széles gurtnival vagy szükség esetén 8 mm átmérőjű zsinórral, motorizálásuk – automatizálásuk teljes körben minden igényt kielégítően megoldott.
Alumínium redőny szúnyoghálóval

Az alumínium redőny beépített szúnyoghálóval rendelkező változata, melynél a redőny és szúnyogháló egy dupla levezető sínben, külön-külön is mozgatható. Az alumínium redőny legfontosabb tulajdonsága a hosszú élettartam, emellett igen jó hőszigeteléssel is rendelkezik, a beépített szúnyogháló pedig mindenki kedvence. Nagyobb felületek esetén is jól használható. A hőszigetelést a redőny palástja és a nyílászáró közötti légrés biztosítja. Gondos szereléssel hosszú élettartamú, megbízhatóan működő megoldás. A redőny leengedve teljes sötétséget, príma áttételezése pedig egyszerű mozgatást biztosít. A 37 mm-es redőnylécek alapszínként 5, felárasan 15 színben választhatók, létezik famintás kivitelben is. A redőny tok és lefutósín gyárilag szinterezett, védőfóliával borított a gyártás és szerelés közben előforduló sérülések elkerülése érdekében. A minőségi alkatrészek mellet a redőny lefutósín 54×46 mm méretű, kefés zajcsökkentő betétet tartalmaz. A legnagyobb gyártható szélesség 200 cm 37 mm-es lamellával és szúnyoghálóval. Igény esetén világító ill. szellőzőprofil is rendelhető hozzá. Mozgatása történhet 16 mm széles gurtnival vagy szükség esetén 8 mm átmérőjű zsinórral, motorizálásuk – automatizálásuk teljes körben minden igényt kielégítően megoldott.

Már a ház tervezésekor érdemes a redőnyre gondolni, legalább a tokrendszert érdemes előre beépíttetni (a belső részek ráérnek később is). Ezek a megoldások nagyon szépek, mert nincs olyan külső tok mint a előző típusoknál.

Általános termékismertető:

 • Ötszögletű tokforma
 • Színterezett alumínium oldapofa
 • Szinterezett fóliázott Lindab lemeztok (vakolható tok esetén + heraklit, műanyag stb.)
 • 40-es acéltengely
 • Műanyag csapágy
 • Műanyag tárcsa szett
 • Műanyag lábbevezető
 • Műanyag lamellák
 • Keskeny műanyag lefutó (gumírozott v. kefézett)
 • Alumínium záróléc
 • Rejtett műanyag ütköző
 • Műanyag kivezető (helytől függően)
 • 13 mm-es gurtni motoros mozgatással is!
 • Külső műanyag gurtni behúzó automata (fali kapcsoló, távirányító v. NHK-s motor)

Külső tokszerkezet egy kis része a nyílászárótól függően belülről látszódhat.(új nyílászáró beépítése esetén “toktoldót” kell kérni) nyílászáró magasságtól függően: Újtípusú műanyagredőnynél:

 • 160 cm magasságig 13.8c m-es;
 • 245 cm magasságig 16.5cm-es; Hagyományos Műanyag redőnynél 15 cm-es tok;
 • 320 cm magasságig 18 cm-es tokmagasság,és a szélesség is !!!!

A 37 mm-es hasznos magasságú redőnylécek 16 féle színből választhatóak

 • Átlátszó
 • Fehér
 • Világos szürke
 • Szürkefa eres
 • Sötétszürke
 • Krém
 • Bézs
 • Zöldfa eres
 • Világos fa eres
 • Mogyoró
 • Mogyorófa eres
 • Kék
 • Zöld
 • Barna
 • Sötétfa eres
 • Kongó

 Kérjen árajánlatot itt!

 

Vegye fel velünk a kapcsolatot itt!

 

 

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 4.0/5 (4 votes cast)
VN:F [1.9.22_1171]
Rating: +1 (from 1 vote)
Műanyag, alumínium Redőny Budapest, 4.0 out of 5 based on 4 ratings
 

.


Elektromos hibák felkutatása, javítása, szerelése

Villanyszerelő gyorsszolgálat

Elektromos hibák felkutatása, javítása, szerelése

Ha szikrázik, fűstől, zizeg ott bizony elektromos probléma van. Mi a legjobb, amit tehet? Áramtalanítsa a lakást és azonnal hívjon minket! Gyors, egyszerű és minőségi szolgáltatásokat kínálunk akkár azonnali kiszállással, így önnek nem kell napokat várnia arra, hogy az újonnan megvásárolt elektromos gépét használhassa.

Webfelügyelet.hu az Ügyfélszolgálat